Erotična zgodba n3

Evo, še zadnja.
Glede na to, kako lepo so bile te zgodbe sprejete, sem pomislila, če bi mogoče objavila še ostale. Ampak then it hit me.. zgodbe so verjetno pustile dober vtis zaradi svojega žanra, ne zaradi stila pisanja. Hmm...mogoče bom raje počakala še nekaj časa, glede na to, da so ostale malce bolj osebne, so nekaj kar sem jaz, nekaj kar rada berem, so morbidne, umirjene, depresivne, medtem ko so te zgolj tipkanje v Word.
Do takrat pa se poslavljam tudi od pisanja v slovenščini :)


[vstavi poljuben naslov]


''Ali boš puding?'' sem zakričala iz kuhinje in se pripravljala, da mu predstavim svojo mojstrovino, ki sem jo… hja..kupila v trgovini. Ampak sama sem ga pogrela, tudi to šteje nekaj.
''Kaj maš to? Ne bi zdaj, hvala'' se je pritihotapil za moj hrbet in kukal čez ramo. Skomignila sem in polizala žlico.
''Uuuu, vroče,'' je stavek, ki mi je nenadoma odmeval v ušesu. Pogledam ga in se nasmejem. Saj sem samo polizala žlico, ah moški. Ali pa sem morda res naredila to na zapeljiv način? Hmm, res je, da sem precej potrebna, ampak ne, nemogoče. Tako zatopljena v svoje misli, da sem se prav prestrašila, ko sem čutila kako se je od zadaj prislonil name in me začel božati po stegnih, bokih. Njegovi nežni poljubi po vratu, nekaj najprijetnejšega kar sem kdaj občutila. Obrnila sem se in ga poljubila.
Preprost poljub je kmalu prerastel v resnejšega. In nato še resnejšega in že sva se mečkala. Ta njegova ramena, njegovi dotiki, vonj, vse me tako noro privlači. Želim si ga. In to tako močno, da bi hlačke trenutno lahko ožemila, tako mokra sem bila.
Dvignil me je in me odnesel na kavč. Hvalabogu za trenirke, tako preproste so, kadar se je potrebno hitro sleči. Ker sem bila že tako vzburjena že od samega začetka, nisem hotela pomislit na idejo, da bi morala še dolgo čakat.
 ''Prosim te, daj ga noter. Prosim. Moram ga čutiti.''
In tako je vame zaril z vso silo, čutila sem tisto prijetno bolečino, ko so se mi mišice razširile in sem lahko oprijela njegovega tiča in ga okopala v svojih sokovih.
Glasno sem zajela sapo. Z roko mi je prekril usta in me poljubljal po vratu, medtem ko me je s svojo batino še vedno grobo nabijal. Oh kako paše. Danes je še posebej velik, verjetno sem ga močno vzburila.
Nisem si mogla pomagati, da se ne bi z rokami oprijela njegovega hrbta in mu naredila par risov.
To ga je še bolj vzpodbudilo, izmaknil je svoj penis, me prijel za zapestja, dvignil, močno zasukal in pritisnil ob posteljo. Sedaj je bilo edino kar sem videla vzglavnik.
Čutila pa sem mnogo več. Čutila sem njegove dlani, ki se oprijemajo moje zadnjice, čutila sem njegovo težo na meni, čutila sem njegovo toplo telo…in navsezadnje, čutila sem njegovega tiča v sebi. Kako je možno,da sem ga tako pogrešala, ko pa je minilo par sekund?
Sedaj je nadaljeval s počasnimi, ampak globokimi gibi. Zvijalo me je. Umirala sem od užitka. Z nogami sem še bolj pritisnila njegovo telo ob svoje ter uravnavala ritem. Vsak čas mi bo prišlo, ne morem se več zadržati.
Vzbudil mi je takšen mešan občutek. Občutek grešenja, občutek ljubljenosti, ko se je nežno dotikal mojega vratu in mi vmes grizljal mečico. Občutek strasti, ko sta najini telesi bili tako tesno speti.
Čas je. Sedaj ne morem več dihati skozi nos, odprem usta, ampak tudi to ne pomaga. Moj dih se zaustavi, čez moje telo se poženejo valovi. Počutim se, kot da sem za nekaj časa zapustila ta kraj in vstopila v povsem novega. Krči so se začeli počasi umirjat, spet sem začela dihat in končno sem se zavedla, kje sem.
Upočasnil je in počakal, da pridem k sebi. Nato pa, kakor da me pozna kot lasten žep, se vstal in počakal, da prilezem na kolenih pred njega. Prijel me je za lase, ko sem ga dala v usta in ga začela obdelovati, kakor da se gre za nagrado. Ali pač? Moram priznati, svojo nagrado sem kmalu dobila in bilo je najlepše darilo, kar bi si ga lahko zaželela. Po njegovih magičnih besedah 'prišlo mi bo' sem hitro nastavila njegov penis na spodnjo ustnico in nestrpno čakala z odprtimi usti.
3, 2, 1, in zalil me je. Po licih, po nosu, po ustih, vsepovsod je teklo z mene. Občutek je fenomenalen, še boljše kot prha po dolgem, napornem dnevu. Zaprla sem oči in za trenutek obnovila celotno sceno. Privabila mi je nasmešek na obraz, in ko sem jih odprla, sem videla, da se tudi moj moški smehlja.
''Zdaj pa bom puding,'' je še rekel in me pustil v smehu.

Comments

Popular Posts