Erotična zgodba 6

Še ena, ampak zdaj se bom počasi morala zresnit, ker mi že idej zmanjkuje :) oziroma prej besed, tak da bo treba začet kaj brat, preden bom sama sebi šla na živce zaradi ponavljajočih se besed in/ali stavkov. Ah naporno :D Ampak ja, hvala vsem, ki ste mi s pogovori odprli pot za nove ideje in pomagali, da razvijem to zgodbo :D Tokrat sicer z malo daljšim uvodom in krajšim ''bistvom'', ampak saj bo za preživet :D
___________________________________



Prebudila sem se v lepo sončno jutro in vedela, da bo super dan, saj sem bila zmenjena s tetoverjem, da mi naredi moj prvi tatu. Hitro sem skočila iz postelje, si skuhala kavo in se razkomotila na balkonu stanovanja ter med srkanjem kave opazovala, kako sonce počasi vzhaja in se mesto prebuja. Medtem ko so žarki greli mojo kožo, sem se zamislila, v glavi naredila seznam, kaj vse moram danes kupiti, uspešno sestavila nek osnutek za seminarsko, eno izmed mnogih, ki jih moram spisat na našem faksu, študiram namreč sociologijo in filozofijo, tako da praktično vsak mesec napišem eno ali dve seminarski nalogi. Tako sem bila zatopljena v delo, da sem skoraj pozabila na čas. Sedaj je že bila ura, da se počasi odpravim na svojo misijo. Oblekla sem se, za vsak slučaj še malo naličila, ker nikoli ne veš, mogoče pa bo moj tetover kak lušten mlad fant, ki je po možnosti še samski, tako kot jaz. Že dolgo. Zelo dolgo. Zadnje 4 leta. No, pa saj ne pravim, sej sem imela vmes... kako bi lahko temu rekli...,''zabavo'', ampak ta moja zabava ni štela več kot enega fanta pa še ta ni bil bog ve kaj, tako da če zdaj pomislim, ga sploh ne bi rabila štet. Kakorkoli, bolje da grem, da ne bom še pozna. 

Po slabi uri hoje končno prispem in še enkrat preverim naslov preden pozvonim. ''To je to, pa dajmo,'' sem si rekla. Pozvonim. Iz hiše se sliši glas: ''Pridem!''. Sedaj sem postala živčna, vendar ne zaradi tetoviranja. Upala sem, da bo prišel odpret vrata mlad lepotec, ki mi bo spodnesel tla pod nogami in osvojil moje srce v trenutku. Počutila sem se kot na zmenku. Ah, kaj mi pa je, sanjarim, kot ponavadi. 
Ko sem zaslišala oklepanje vrat, me je vročina kar oblila, dlani so se mi začele potiti. Nato pa trenutek resnice. Tam je bil, pred mano. Visok, postaven, potetoviran….50-letnik. V razočaranju sem spustila dih in upala, da ni opazil mojega izraza na obrazu.
''Sanja? Midva sva se pogovarjala za tatu danes, ha? Kar vstopi dekle, jaz sem Primož,'' se je nasmehnil in ponudil roko. Ker sem se še vedno tresla od napetosti, je med rokovanjem še spustil izjavo, naj me ne bo nič strah, ker ne bo nič hudega in me povabil naprej. Pomaknila sva se v klet, kjer je imel svoj studio in me namestil na stol ter mi razložil ves postopek, saj je vedel, da je to zame prvič. Ko sem že bila pripravljena na postopek, me je vprašal, če lahko tatu naredi njegov sin, glede na to, da je moj motiv zelo preprost, sin pa rabi čim več prakse, saj se uvaja v delo. Imela sem pomisleke, ampak ko mi je pokazal nekaj njegovih del, mi sploh ni bilo jasno, kaj ima na meni za vadit, fant je ja bil pravi mojster, narisal že toliko večjih mojstrovin. Ravno ko sem izrekla svoje soglasje, je vstopil skoz vrata Blaž. O moj bog, halo?! Ne bi mi bilo potrebno kazati njegovih risb, raje bi mi pokazal njegovo sliko, pa bi takoj pristala, da me tetovira. Hm, a si lahko še premislim glede motiva? V bistvu bi najraje imela vtetoviranega kar njegovo podobo. Poslušala sem kaj se pogovarjata z očetom in upala, da naju bo kmalu pustil sama, mogoče pa imam kaj možnosti pri njem in nekako se mi ga ne da osvajat v pričo njegovega tastarega. Še dobro, da sem se naličila danes, sem vedela, da mi bo prišlo prav! Želja je bila uslišana, takoj po predaji navodil sva ostala sama in lahko sva se začela pogovarjat, medtem ko se je on spravil k delu. 

''Če te bo preveč bolelo, kar povej, bom nehal, pa bova potem nadaljevala, kul?'' je poskrbel, da mi bo kar se da udobno. ''Kako to, da si si izbrala motiv papige?'' je še vprašal. 

''Rada imam ptice, že od nekdaj pa so mi najbolj pri srcu papige. Upam, da bom lahko kdaj mela svojo, trenutno si je še ne morem privoščit, ampak po končani šoli pa če dobim službo… saj veš. Kaj pa ti, študiraš, delaš?''

''Študiram ja. No, pa delam tudi kot vidiš haha. To leto sicer ponavljam, ker sem lani delal dva faksa, pa mi eden ni znesel, ampak letos bo šlo, če ne pa me stari itak ubije,'' se je pošalil. ''No, zakaj sem te vprašal za motiv… ker imam sam podobnega, le da je tvoj 10x manjši, ampak glej, za začetnico je super,'' se je nasmehnil, odložil iglo in slekel rokavico, ter potegnil majico navzgor, kjer se je na njegovih rebrih razprostirala ogromna barvna ara.....ter izklesane trebušne mišice, vidne stranske mišice in zagorela polt.

''Wau,'' sem samo uspela izjaviti in strmela v njegovo popolno telo. Predstavljala sem si ga v vseh možnih situacijah, kako kosi travo, kako prihaja iz vode, kako telovadi, omojbog, najraje bi strgala z njega vsa oblačila in ga tako noro poseksala, da bi mu ara zbledela od trenja najinih teles. Pozabi na zmenke, pozabi na držanje za roke, zdaj si ga samo želim v sebi, in to čimprej. 

''Hvala,'' se je zasmejal, si nadel novo rokavico in nadaljeval z delom, jaz pa sem vedno bolj in bolj čutila ščemenje v svoji muci, ki me je delalo neučakano in vse tiste minute do konca so se tako vlekle, da sem parkrat pomislila, da bi zaigrala bolečino, samo da neha in ga lahko napadem.
Preostanek pogovora sem se le stežka skoncentrirala na povedano, sem pa uspela zvedet, da je samski, na to pa sem definitivno bila pozorna in hitro dodala, da sem tudi sama samska, ker pa so moji možgani pod vplivom hormonov pa sem bleknila še, da že 4 leta nisem dobro seksala in se mi bo zmešalo. Bil je šokiran nad mojo odkritostjo, malce je zardel, ampak na koncu se je odločil reagirat s smehom. Ustrašila sem se, da sem ga polomila, ga prestrašila revčka, ampak potem sem videla, da je ravno končal z delom in se je fokusiral na povijanje zapestja, ki ga je sedaj krasila majhna papiga. Nato je potreboval še kakšno minuto in že sem dobila v odgovor, da je tudi on že kar dolgo na suhem, sicer ne ravno 4 leta, ampak njemu se dolga doba zdijo tudi 4 meseci. 

''In imaš kakšno idejo kako bi lahko to popravila, izboljšala?'' sem ga vprašala in se počasi nagnila k njemu, medtem ko je pospravljal opremo.
''Hmm, mogoče pa res,'' je odvrnil, ampak mi je deloval precej pasiven, jaz pa nisem več mogla čakat, zato sem ga pograbila in njegove ustnice pritisnila ob svoje. Sedaj je vsa njegova pasivnost izginila in z enako mero mi je vrnil poljub. Njegovo telo sem povlekla ob svoje in ga zagrabila za rit. En, dva, trije poljubi in že sva čisto padla v svoj svet. Po večminutnem mečkanju, ko sem čutila, da ima že čist trdega, sem vedela, da ga ne bom več dolgo mučila. 

''Ful maš sladke ustnice, obožujem jih poljubljat,'' mi je zašepetal v uho.
''Bi rad probal še moje druge ustnice?'', sem ga zapeljivo vprašala in brez pomisleka se je pognal navzdol, s poljubi zasipal moje telo, medtem ko sem slačila majico pa je potegnil z mene hlače in se zaril v moje mednožje. Obdeloval me je z jezikom, da sem se zvijala v vse možne smeri od užitkov, ki mi jih je povzročal. Evo, to sem čakala vsa ta leta!
''Sleči se, takoj,'' sem mu naročila, ''želim videt tvoje popolno telo, potem pa pridi sem in me pofukaj!.''
Ja, definitivno sem to čakala vsa ta leta, ko se je slekel in sem videla njegovega tiča. Kratek, debel in pobrit, kaj češ lepšega. Splezal je name, bila sem tam, pripravljena in odprta, čakala da vstopi vame, ko se je spet odmaknil in šel zaklenit vrata kleti. Resno?! Zmešalo se mi bo. Ko se je vračal, sem se vstala in ga potisnila na stol ter se povzpela nanj in ga zajahala. Tisti nori občutek, ko ga da prvič vate, ko začutiš kako te bo vsak čas raztrgal, vendar to bolečino spremlja tolikšna mera užitka, da nadomesti vse slabo.
''Si rekel, da ti moram povedat, če me bo bolelo, ne?,'' sem se pošalila, ''zdaj me boli in vseeno mi je. Hočem da me boli,'' sem mu še zašepetala, ko so najine ustnice bile že čist blizu in ko me je počasi fukal, sem nanj prislonila še svoje prsi, da začutim toplino njegovega telesa. Ti stoli so narejeni za spolne užitke, prisežem. Dosegel je vse prave kote, medtem ko sem uravnavala tempo in spravljala noter vsa ta zamujena leta. Tip je bil vreden vsakega greha, povzročil je, da se počutim tako umazano, ampak vseeno tako posebno. 

''Najraje bi te celega pojedla,'' sem izjavila, medtem ko sem z roko stisnila njegove ustnice in jih ugriznila. To ga je noro podžgalo, prevzel je pobudo, me fiksiral za boke in začel pribijati, hitro in močno, da sem od sile začela vzdihovati. Bilo je še toliko bolje, ker sva morala biti čim tišja, da ne vzbudiva preveč pozornosti zgornjih stanovalcev. Sej nama je kar uspevalo, ampak zadnjega vzdihljaja pa nisem mogla izvesti tiho, moč orgazma je bila močnejša od samokontrole in lahko bi izdihnila kar tam, na njem. Upočasnil je ritem in povzročil, da so moji krči postali še intenzivnejši in dolgotrajnejši, dokler ga nisem ustavila, da si opomorem, ker bi preprosto bilo za moje srce to preveč. Ko sem se nadihala zraka, me je odstavil, se vstal, me zavrtel in me prislonil na stol. Mrzlo usnje je ob stiku z mojimi bradavičkami povzročilo, da so postale trde, hkrati pa je njegovo telo povzročalo, da se žgem od znotraj.
''Zdaj boš moja mala kurbica, dokler mi ne pride,'' je zabičal in me pograbil za lase. ''Yes, please,'' sem si mislila, vendar dvomim, da sem to uspela dejansko izrečt, ker sem se osredotočila na tujek, ki sem ga ponovno čutila v sebi in na trenje, ki ga je povzročal. Trenje, ki je bilo vedno manjše, saj sem bila vedno bolj mokra, še malo pa bi mi curljalo po stegnih, če ne bi počasi začutila kako v meni postaja vedno bolj trd in ustvarja vedno večji pritisk, pritisk, ki se je stopnjeval v utrip. Popustil je oprijem, sprostil moje lase, se počasi nagnil nadme in mi poljubil hrbet.
''Oprosti, vate mi je prišlo. Saj si na tabletkah?'' je vprašal. Videlo se mu je, da res ni načrtoval tega in da ni to samo del igre, zato sem se zlagala, da sem. Bom že potem skočila po jutranjo tabletko za vsak slučaj. Njemu bi vse oprostila, tako nedolžno bitje pa tako dober jebač.
Vstala sem se in objel me je ter poljubil na čelo. Najraje bi še vsaj nekaj minutk ostala tako, počutila sem se varno in udobno, vendar sem vedela, da mora delat. Na novo mi je umil tatu, za vsak slučaj, ga povil in mi dal napotke za naprej. Med vsem tem govorjenjem sem postala prav žalostna, ker ga ne bom več videla. Ker pa so očitno višje sile bile takrat na moji strani pa sem kot odgovor na vprašanje koliko sem mu dolžna za tatu dobila: ''Nič, če greva na zmenek pa ti plačaš kosilo'' in en prijeten nasmešek, ki sem mu ga popestrila s poljubom.

Comments

Popular Posts